dinsdag 6 april 2010

Niet in het openbaar zoenen ajb

Lieve kinderen en kleinkinderen,

Bedankt voor jullie gezellige mail. Fijn dat het jullie zo goed bevalt in Doebai, met zon, zand en zee en dat alles zo prima verzorgd is. Wel even  anders dan een (nog) winters aandoend Kazachstan.

Even ‘n vraagje: Hebben jullie het trouwboekje wel bij je? En kunnen ze dat daar lezen en begrijpen? Want sex buiten het huwelijk is daar ten strengste verboden. De oliesheiks in dat landje kunnen dan wel van de royaal aanwezige escorts gebruik maken, maar ze hebben gespecialiseerde politie, die er in de eerste plaats op let, dat er niet in het openbaar gezoend wordt. En als die niet in de buurt is, dan kan er best een (jaloerse?) vrouw zijn die je in zo’n geval aangeeft, omdat je haar kinderen op verkeerde gedachten brengt.

Nog niks van gemerkt? Kijk dan af en toe op het internet naar onze krantensites; dan vind je vast wel het bericht over die twee Britten, die zondag in hoger beroep tot een maand cel zijn veroordeeld, wegens een kuise kus op de wang in een restaurant. Na afloop zullen ze het land uit worden gezet, wat ze vast wel heel erg zullen vinden vanwege…zon zand en zee.

O ja, dit is nog niet alles: vorige maand werd een Indiaas stel veroordeeld tot drie maanden gevangenis omdat ze ‘hitsige’ sms-jes hadden uitgewisseld.

En die sheiks? Die gaan vrijuit, net als bij ons de stoute paters en pastoors.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Maar laat je hierdoor de pret niet bederven – alleen, kijk ‘n beetje uit.

Liefs,

Opa.

PS
ik stuur jullie zelfs de link naar deze brief maar niet op. Je leest dit nog wel eens, als je eenmaal veilig weer thuis bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten