donderdag 11 maart 2010

Verkiezingsstunt Camieleke

Na de verkiezingsstunts ten koste van de belastingbetaler  van Gerda Verburg (glossy) en Eimert van Middelkoop (reis in demissionaire status naar Afghanistan voor propagandistische toespraak), hebben we nu Camieleke, die kennelijk niet genoeg heeft aan een ‘verleidingsoffensief om 15.000 krasse knarren in de trein te krijgen’.

Het is voor het CDA ronduit verontrustend, hoe aftaaiende bewindslieden er in slagen, zich van hun achterban -  met name die in het zuiden – te vervreemden.

Nu is het dus Camiel Eurlings, die tot verbazing van de burgemeester  opeens laat weten dat die intercitystops in Best vanaf april echt van de baan zijn. Geen geld. De verbazing des burgemeesters valt te verklaren uit een recente belofte van een hoge ambtenaar van Eurlings’ ministerie dat er aan de regionale wens tot behoud van die intercitystops gewerkt gaat worden. Maar Camieleke, op de schopstoel en het idee kroonprins te zijn, ver van zich afwerpend (pas op, in de politiek moet je alles altijd omdraaien)  weet het dus beter.

Temidden van de geuren en kleuren vanmorgen  in het Eindhovens Dagblad tref ik trouwens weer iets aan dat mij de wenkbrauwen doet fronsen: Er komt ‘n groot station in of nabij het Eindhovense voorstadje Acht, dat mede zou gaan fungeren voor de opvang van reizigers naar en van Eindhoven Airport. Dáár zou ik nou echt wel es wat meer over willen weten, in relatie tot de rol die overblijft voor het, inclusief parkeren, uitstekend geaccommodeerde station in Best. Maar dan wel uit betrouwbare bron graag. Dus niet uit de mond van Camieleke.

1 opmerking:

  1. Tweets n.a.v. vertrek uit politiek:

    ecluse #Eurlings ‘Meer tijd voor privéleven’. Een ongeloofwaardiger motief van een 36-jarige politicus met glansrijke perspectieven nooit gehoord

    ecluse #Eurlings 2 Of waren die perspectieven de laatste weken gesmolten als sneeuw voor de zon? Je weet het maar nooit bij het CDA.

    BeantwoordenVerwijderen