vrijdag 4 december 2009

Snel rijk worden en wegduiken als het misgaat

Dirk Scheringa heeft zich aangemeld bij de Speakers Academy, wat betekent dat hij beschikbaar is voor lezingen in de trant van 'Hoe word je snel rijk en kun je er even snel tussenuit knijpen als het misgaat'. Wel voor zo'n spreekbeurt 7500 euro achter de hand houden, want Dirk wil proberen zijn huzarenstuk te herhalen, uiteraard liefst met weglating van een volgend deficit.

Scheringa is in spannende afwachting van de medewerking van Speakers Academy, die het mogelijk maakt, direct na Nieuwjaar van start te gaan. Intussen laat hij zijn memoires door juristen uitvlooien, alvorens ze naar hij hoopt risicoloos aan de openbaarheid prijs te geven. Allemaal in het kader van het moreel en financieel eerherstel.

Netwerkende ondernemers in Eindhoven, aangesloten bij de SuitClub krijgen volgens een bericht in het ED de primeur van Dirks spreekbeurt in het Arthotel aldaar, op woensdag 16 december. Organisator van dit evenement is de directeur van deze club, Bert Gelderblom, die zich ervoor op de borst slaat dat hij indertijd ook Bill Clinton voor een exclusief onderonsje ‘ naar Den Haag haalde’.

Hoewel er wel enig verschil is in het niveau van Clinton en dat van onze gesjeesde bankmagnaat, verklaarde Gelderblom tegenover de krant 'best trots' te zijn op de vangst van de 'man van het jaar', al drukte hij zich uiteraard in wat meer bedekte termen uit.

Wie geen lid is van de SuitClub mag ook bij de masterclass van Scheringa zijn, maar dient daarvoor wel 75 euro exclusief btw neer te tellen. Zo komt S. met een beetje goeie wil wel aan zijn eerste 7,5 mille. Interessant voor z'n schuldeisers misschien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten