maandag 20 april 2009

Tot Niemands Tevredenheid

Jaja, 'wij zijn beter dan zij' . TNT Post (dat Post moet er echt achter, anders herkent geen mens het bedrijf) laat huis-aan-huis weten dat zij beter is in het verspreiden dan welke nieuwe concurrent dan ook.

Het loopt ze blijkbaar dun door de broek, ondanks dat ze alles van onze Tante Pos hebben geërfd en trouwens ook alweer gedeeltelijk afgebroken. Maar dat plaatst, verplaatst en verwijdert maar brievenbussen, zonder de klanten te vragen wat ze ervan vinden. En dat sluit op dezelfde manier maar postkantoren, alsof die geen enkele betekenis meer hebben. Tot Niemands Tevredenheid

Sinds 1 april mag iedereen die dat wil een postbedrijf oprichten. Eindelijk zal de consument dan de vruchten kunnen gaan plukken van de privatisering, zoals door de politiek met oogkleppen op is beloofd. Gy geleuft dat. Maar bedrijven als Sandd en Selekt Mail hebben er duidelijk zin an en moeten, gegeven de omstandigheden, een kans krijgen.

Wij geven geen ouwerwetse cent, laat staan 'n eurocent voor dat zogenaamde 'onafhankelijke onderzoek' van bureau Intomart, waaruit zou zijn gebleken dat TNT 'hogere kwaliteit' levert. Zelfs als Sandd en Selekt Mail het niet beter blijken te doen, moet TNT z'n mond houden, wil er nog iets overblijven van de door wijlen ons staatsbedrijf der PTT toegeschoven goodwill.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten