zaterdag 9 augustus 2014

Stomste STER-reclame

Ster-reclame is bijna altijd stom, maar die van een datingsite op de radio doet wat dat betreft de deur dicht. Nee, ik kan geen link geven, want er zijn er meer dan een. Er is er zelfs ‘n site, die pretendeert gratis te zijn, wat ik niet geloof, want there’s not such thing as a free lunch, zeggen ze aan de overkant van het water.

Wat is er dan zo stom aan? In de eerste plaats is het natuurlijk jereinste discriminatie, maar dat aspect laat ik verder maar buiten beschouwing. Die site kán slechts stommelingen en ijdeltuiten aantrekken, waarbij de opleiding zoals we weten geen enkele rol speelt. Ze gaat namelijk uit van de wens van sommigen, een eventueel contact alleen te willen betrekken uit de kring van ons soort mensen. Ah zo, en mocht dat zo zijn, daarvoor heb je dan de hulp nodig van anderen die natuurlijk niet aan zoiets beginnen zonder enig perspectief op geldelijk gewin? Lamenielache.

Er zijn, met behulp van de sociale media, gelegenheden te over om contacten te leggen en er is weinig verstand voor nodig om uit aspirant partners degenen  te selecteren, die ‘wellicht een fysieke ontmoeting waard zijn’. De garantie, iemand te treffen die onvoorwaardelijk bij je in de smaak valt, krijg je nergens. Ook niet  bij ‘dating hoger opgeleiden’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten