zaterdag 17 april 2010

Astoerisme

astoerisme Astoerisme, wat is dat? Dat zijn mensen, die op de website van Eindhoven Airport zagen dat vluchten van en naar Antalya zaterdagmorgen vertraagd waren en die voor alle zekerheid maar gepakt en gezakt van huis vertrokken. Op de foto rechtsboven zie je zo’n groepje, dat op vervoer terug naar huis wacht.

Astoerisme, dat kunnen ook mensen zijn, die uit nieuwsgierigheid bij voorbeeld de bus pakken om te zien hoe het er op de luchthaven uit ziet als er geen vuiltje aan de lucht is (foto linksboven). En bij wijze van recreatie een cappucino pakken voor op het lege, maar zonnige terras dat uitzicht biedt op het platform met vier onbeweeglijke vliegtuigen.

Heeft dat restaurant nog wàt te doen. Dat kunnen de taxichauffeurs niet zeggen. Wel weer die van de Hermesbussen, die trouw hun rondjes rijden.

Eindhoven Airport heeft een heus OV-station, dus is het erg raar, dat bus 145, komend van station NS Best, richting Eindhoven daar niet stopt, maar honderd meter verderop aan de Luchthavenweg. Zonder routing en voorzieningen (zoals oversteekplaatsen) voor voetgangers. In omgekeerde richting doet de 145 het OV-station wèl aan.

Doe d’r wat aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten