maandag 14 oktober 2013

Het gekakel van Joost Eerdmans

In welke media de regionale politicus Joost Eerdmans allemaal is ‘gespecialiseerd’, heb ik niet op een rijtje, wel valt het me op dat deze man in het algemeen veel te serieus wordt genomen. Ook bij mensen als Pauw en Witteman is hij een graag geziene gast.

Zo niet – grote uitzondering - door de website ThePostOnline, die hem vandaag citeert: ‘Badr Hari heeft een voorbeeldfunctie en verdient daarom extra straf.’ Radio 1.
‘Denkt u daar eens rustig over na,’ aldus Tim Notten op TPO. ‘Laat het op u inwerken. De conclusie – extra straf – die Joost er in één adem achteraan gooit, springt zo in het oog dat de voorbeeldfunctie van Hari helemaal ondersneeuwde.’

Ik zou dit citaat niet zonder meer hebben gebruikt, ware het niet dat ik Eerdmans, ik meen vorige week geïnterviewd op dezelfde zender over De Zaak Volkert, hoorde verklaren dat het hier ‘de moordenaar van een potentieel staatshoofd betreft’. Let wel, onweersproken door wie dan ook.

Verlos ons van het gekakel van Joost Eerdmans.

1 opmerking:

  1. Ik erger me ook kapot aan dat heerschap, maar ik vind dat hij moet blijven als een puntgaaf exemplaar van de afdeling domrechts.

    BeantwoordenVerwijderen