zaterdag 11 augustus 2012

Halve maan-ziekte

‘Een Safety Spot is een gele halve cirkel die voor een gelduitgifte-apparaat op de grond wordt geschilderd. Mensen blijven automatisch buiten deze cirkel wachten wanneer iemand geld opneemt,’ zo lees ik op de website van BN-De Stem.
Demissionair VVD-minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten zal in Breda in het kader van zijn persoonlijke politieke, respectievelijk ministeriële ambities  zo’n halve maan komen schilderen. Dat gebeurt op een strategisch moment, namelijk vier weken voor de verkiezing van de leden van de Tweede kamer.

Een wethouder, partijgenoot van de minister, zal daar, nabij een Breda’s winkelcentrum welwillend toekijken en wellicht ook Willem Holleeder, die hoopt zijn lezers in de Nieuwe Revu, afhankelijk van hun interesses, voor te lichten over het voorkomen dan wel het verfijnen van overvallen op gebruikers van geldautomaten.

Het ministerie biedt 50 winkelgebieden met een Keurmerk Veilig Ondernemen de mogelijkheid gratis Safety Spots te plaatsen, dat wil zeggen, het betaalt de gele verf.

Op=op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten